water-transfer-printing_FAQ - wassertransferdruck.dk

Direkt zum Seiteninhalt

Hauptmenü:Nedenunder vil du finde en liste af svar på spørgsmål der er stillet ofte.1.) Hvilken side af folien skal på vandoverfladen?

Med en fugtet pegefinger og tommelfinger, klem hjørnerne af folien. Siden der klæber sig til fingrene er opløseligt i vandet. Folien skal være placeret med denne side på vandet.2.) Hvad skal jeg bruge for selvstændig hydrografi ?

Du har brug for en vandtank, termometer for neddypning, folie til vandtrykning, aktivator, maling, lak, underlag3.) Hvilken temperatur skal vandet have ?

Vi anbefaler, at du bruger vand ved 28-30 ° C. Den generelle regel er, at jo lavere temperaturen er jo længere burde folien at være gennemblødt før du anvender en aktivator. Vi anbefaler, at du opretholde konstante betingelser, som vil afgøre præcist, hvor lang tid folien skal være i vandet, og hvor stor mængde aktivator, skal bruges.4.) Hvor meget koster hydrografi?

Tjenester af hydrografi er præget af overkommelige priser, høj kvalitet og holdbarhed af opnåede effekt. Dette gør det en rimeligt prissat alternativ til sprøjtemaling, serigrafi, vinyl finér eller pulverlakering.5.) Er hydrografi holdbar?

Vi dækker altid grafikken vi for gennem hydrografi med et lag af holdbar lak for at beskytte den mod skade. Det samme anbefaler vi for dig. Det beskyttende lag beskytter grafikken i mange år som gør grafikken modstandsdygtigt over for ridser og skrammer.


6.) Hvis noget går galt, er det muligt at gennemfører hydrografien igen?

Ja, i næsten hver tilfælde er det bare nok at hurtigt bruge vandpapir og re påføring af underlaget. Det er en næste grund der gør hydrografi så unik.


7.) På hvilke materialer kan man anvende hydrografi?

Hydrografi kan udføres på alle materialer der kan blive dyppet i vandet og som kan males. Alle folier der bruges til hydrografi kan anvendes på plastik, metal, træ, glas og keramik. Generelt alt, hvad der kan males, kan også være under anvendelse af hydrografi.


8.) I hvilken omfang er den finale produkt modstandsdygtig imod ridser ?

De grafiske elementer der er anført med hydrografi er dækket med en bil klarlak. Dvs. at lakken vil blive så stærk som lak på en bil. Det er virkelig en høj grad af resistens over for ridser.


9.) Hvor lang tid burde man skylle produktet efter hydrografi?

Alle dele, der udsættes for hydrografi skal skylles ca. 5 minutter så alle rester af folien (glat gel) vil blive fjernet. Ideelt vand temperatur er 28-42 ° C.


10.) Hvordan burde man at opbevare folien til hydrografi?

Folien der bruges i hydrografi er meget følsom over for temperatur og fugtighed. Folien burde at være opbevaret i et kontrolleret miljø, hvor temperaturen holdes omkring 20 ° C og en relativ fugtighed under 60%.
 
© 2011-2015 Copyright Design Plus
Zurück zum Seiteninhalt | Zurück zum Hauptmenü